Nagy különbség van a valami működik és a valami jól működik között. Mi csak az utóbbiban gondolkodunk...

A vállalkozásunk a 1996-os megalapítás óta foglalkozik ipari elektronikával, számítástechnikával, konferenciatechnikával és 2008-tól megújuló energiás rendszerekkel.

Számos napkollektoros és napelemes rendszert üzemeltünk be a megrendelők megelégedettségével. A szolár rendszerek kiépítéséhez nélkülözhetetlen villamosmérnöki szaktudással, szolar szakirányú szerelői képzettséggel, szolar felelős műszaki vezetői képzettéggel és minden egyéb nemzetközileg is elfogadott hivatalos tanúsítvánnyal rendelkezünk a tárgykörben, ami garantálja a minőséget. Ezek a szakmai ismeretek több mint húsz éve becsületes üzleti magatartással és mérnöki precizitással társulva biztosítják azt, hogy Ön egy hosszú távon is jól működő rendszert vásároljon.

Az ügyfelek elégedettsége számunkra kiemelkedően fontos, ezért már az előzetes tervezésnél és az anyagok megválasztásánál is ügyelünk a megbízhatóságra, a minőségre és a korrekt tájékoztatásra. Nem egyszerű a kérdés, ugyanis a megvalósítandó napelemes rendszernek hosszabb távon (akár 25-30 év múlva) is biztonságosan, gazdaságosan kell üzemelnie, megfelelve a jogszabályoknak és a piaci elvárásoknak is. Az árajánlatban szereplő méretezések a nemzetközileg elfogadott számításokra és a már több mint 8 éve hibátlanul működő referencia rendszerünk valós mérési adataira támaszkodnak, nem pedig piac diktálta felelőtlen ígéretekre.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk cookie-kat (sütiket) és más követési megoldásokat alkalmaz, a felhasználói élmény javításához illetve a látogatottsági szokások méréséhez. Olvassa el a részletes Adatvédelmi tájékoztatónkat a 'Bővebben' gombra kattintva! Honlapunk tovább használatával a tájékoztatónkat tudomásul veszi.
Bővebben Elfogadom Nem fogadom el!